Divina Essentia

Algemene voorwaarden

Welkom op mijn website

Ik ben Nanda, 38 jaar en woonachtig in Dongen met mijn gezin.

Na een tiental jaren met plezier gewerkt te hebben met dieren ,voelde ik dat het tijd was voor iets nieuws. Ik heb in mijn leven te maken gehad met overmatige stress, trauma’s en lichamelijke klachten, net als veel mensen. Na de hele medische molen meermaals te hebben doorgelopen zonder enig resultaat , ben ik mij meer gaan verdiepen in de alternatieve zorg en spiritualiteit. Ik kwam er achter dat een holistische aanpak veel meer en sneller resultaat gaf voor mij en de mensen om mij heen. Holistisch betekend dat je niet alleen naar de specifieke klacht kijkt , maar naar de mens in zijn totaliteit. Op die manier pak je het probleem op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel aan. Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt. Er kunnen op alle gebieden tekorten en blokkades ontstaan waardoor je uit balans raakt en er klachten ontstaan.

Nadat ik zag hoe snel en makkelijk dit mij van mijn klachten af hielp, na jaren vastgelopen te zijn in de reguliere gezondheidszorg ,en de wetenschap hoeveel mensen hetzelfde ervaren, wilde ik zelf mensen hiermee gaan helpen. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn om van het kastje naar de muur gestuurd te worden en hoe wanhopig je je kunt voelen als je denkt dat je alles al geprobeerd hebt , maar geen stap verder bent gekomen. Een holistische aanpak kan een behandeling ondersteunen waardoor je weer sneller in balans zult komen en de energie weer kan gaan stromen.

Ik heb een aantal opleidingen gevolgd namelijk ; Orthomoleculaire therapeut, kruidenleer, Reiki master, Astrologie en Tarot Master. Ook staan er de aankomende jaren nog meer opleidingen gepland en zal ik mij blijven bijscholen en verdiepen in de verschillende onderwerpen. De consulten, behandelingen en readings zijn zowel op afstand/online te boeken als op locatie in Dongen. Ook zal ik met regelmaat workshops geven en beurzen bezoeken.

Op de website vind je meer informatie over de verschillende technieken en hoe dit je kan helpen. Ook zal er een webshop komen met supplementen en natuurlijke producten , van thee, zalfjes, etherische oliën tot verzorgingsproducten ( gemaakt van bloemen, kruiden , planten uit eigen tuin.) Kijk rustig even rond en mocht je willen weten wat ik voor je kan betekenen , neem dan gerust contact met mij op.

Winkelwagen