Astro betekent sterren, en logie betekent logica.

Sinds duizenden jaren gaat men ervan uit dat Zon, Maan en Planeten invloed hebben op ons leven hier op aarde. Door het ontdekken van terugkerende patronen en deze te combineren met gebeurtenissen en stemmingen is de astrologie ontstaan.  

Astrologie behoort tot één van de oudste wetenschappen, waarbij men een zinvolle betekenis tussen de bewegingen van de hemellichamen en gebeurtenissen op aarde centraal stelt.   

Astrologie is zowel een kunst als een kunde.
Het is een middel om tot inzicht, begrip, bewustwording en zingeving van onszelf te komen. Astrologie heeft een eigen taal. Symbolen weerspiegelen en vertegenwoordigen energieën in zowel de mens als de wereld om ons heen. 

De astrologische symbolen zijn gebaseerd op twaalf universele energieën van de dierenriem, die we terug zien in de dierenriemtekens, planeten en huizen.  

Zie de horoscoop als een grote taart die verdeeld wordt in 12 gelijke delen: de sterrenbeelden. Tevens worden ook de ‘huizen’ verdeeld in 12 taartpunten. Deze zijn ongelijk van grootte. Daarnaast zijn er planeten, die invloed hebben op ieders leven en welzijn.
Iedere planeet heeft een unieke bepalende invloed op mens en dier.
Symbolen werken in de diepte en raken je in de onbewuste kern, die je daardoor van binnenuit leert kennen.  

Astrologie is een middel om antwoord te vinden op levensvragen en is uitermate geschikt om de samenhang tussen kosmos, aarde en mens te onderzoeken en te beschouwen.   

Op het moment van je geboorte staan de sterren op een unieke manier om de aarde. Deze zijn bepalend voor je karakter en vormen als het ware een soort ‘blauwdruk’ van je leven.
Hoe jij je leven zult gaan vormgeven bepaal je grotendeels zelf, onder invloed van situaties en personen die je tegenkomt in je leven.  

Astrologie brengt je dichter bij jezelf. Het geeft helderheid in wie je bedoeld bent te zijn. Door inzicht te krijgen in je valkuilen en je beperkingen kom je tot de ontdekking wat je uitdagingen zijn.  

Door middel van je geboortedatum, je geboortetijd en je geboorteplaats kan ik een geboortehoroscoop voor je maken met uitleg over de stand van de planeten in de verschillende huizen. Hierdoor zul je erachter komen op welke gebieden je talenten liggen en op welke gebieden je vaker moeilijkheden kunt verwachten.  

Je kunt de geboortehoroscoop direct bestellen via de pagina tarieven of stuur mij even een mailtje met de benodigde informatie.

links

Contact

Volg ons

Winkelwagen