Astro betekent sterren, en logie betekent logica.

Sinds duizenden jaren gaat men ervan uit dat Zon, Maan en Planeten invloed hebben op ons leven hier op aarde. Door het ontdekken van terugkerende patronen en deze te combineren met gebeurtenissen en stemmingen is de astrologie ontstaan.  

Astrologie behoort tot één van de oudste wetenschappen, waarbij men een zinvolle betekenis tussen de bewegingen van de hemellichamen en gebeurtenissen op aarde centraal stelt.   

Astrologie is zowel een kunst als een kunde.
Het is een middel om tot inzicht, begrip, bewustwording en zingeving van onszelf te komen. Astrologie heeft een eigen taal. Symbolen weerspiegelen en vertegenwoordigen energieën in zowel de mens als de wereld om ons heen. 

De astrologische symbolen zijn gebaseerd op twaalf universele energieën van de dierenriem, die we terug zien in de dierenriemtekens, planeten en huizen.  

Zie de horoscoop als een grote taart die verdeeld wordt in 12 gelijke delen: de sterrenbeelden. Tevens worden ook de ‘huizen’ verdeeld in 12 taartpunten. Deze zijn ongelijk van grootte. Daarnaast zijn er planeten, die invloed hebben op ieders leven en welzijn.
Iedere planeet heeft een unieke bepalende invloed op mens en dier.
Symbolen werken in de diepte en raken je in de onbewuste kern, die je daardoor van binnenuit leert kennen.  

Astrologie is een middel om antwoord te vinden op levensvragen en is uitermate geschikt om de samenhang tussen kosmos, aarde en mens te onderzoeken en te beschouwen.   

Op het moment van je geboorte staan de sterren op een unieke manier om de aarde. Deze zijn bepalend voor je karakter en vormen als het ware een soort ‘blauwdruk’ van je leven.
Hoe jij je leven zult gaan vormgeven bepaal je grotendeels zelf, onder invloed van situaties en personen die je tegenkomt in je leven.  

Astrologie brengt je dichter bij jezelf. Het geeft helderheid in wie je bedoeld bent te zijn. Door inzicht te krijgen in je valkuilen en je beperkingen kom je tot de ontdekking wat je uitdagingen zijn.  

Wil je dieper inzicht in jezelf en je relaties? Ontdek de kracht van geboortehoroscoop en synastrie horoscopen! Een geboortehoroscoop onthult je persoonlijke blauwdruk op basis van je geboortedatum, -tijd en – plaats. Een synastrie horoscoop vergelijkt de energiën van twee mensen om inzicht te geven in hun relatie.

Vereiste gegevens:

Voor een geboortehoroscoop: geboortedatum, -tijd, -plaatst
Voor een synastrie horoscoop: geboortedata, -tijden, -plaatsen van beide betrokkenen

Neem contact met ons op en laat de sterren je leiden!

Bestel nu via de webshop of stuur een mailtje met de benodigde gegevens.

links

Contact

Volg ons

Winkelwagen