Tarot

De tarot is een oud en mysterieus kaartspel, bestaande uit tezamen 78 kaarten  met 22 archetypische en symbolische afbeeldingen die de reis van de menselijke ziel op aarde voorstellen: de Grote Arcana. Later is daar de Kleine Arcana bijgekomen. Deze bestaat uit 56 kaarten, onderverdeeld in de elementen aarde (materie en stabiliteit), vuur (groei en kracht), lucht (geest en communicatie) en water (gevoelens en creativiteit). Deze kaarten geven aan wat actueel is, wat er ‘speelt’ en op welk vlak onze mogelijkheden, kansen, valkuilen en uitdagingen liggen.

Het woord ‘Arcana’, betekent: geheim. kist of koffer in het Latijn. Het tarotspel onthult je dus geheimen: wat onbewust was, wordt bewust…als je er voor open staat om het te ontvangen.

De kaarten activeren de situatie waar je je vraag/ vragen over stelt en geven overzicht. Ze laten je de essentie zien van je levenslessen, je probleem, vragen, mogelijkheden, kwaliteiten, invloeden,  enz.

Een tarot reading kan je veel nieuwe inzichten geven en de essentiële zaken, die om jouw aandacht vragen, zullen je uitdagen om naar die dingen te gaan kijken op een vernieuwende manier. Dankzij de kaarten zul je merken,  dat het antwoord waar je naar op zoek bent niet buiten, maar echt in jezelf te vinden is. De tarot werkt als de spiegel van je ziel.

Ik werk met het Lichtzieners tarot en verschillende orakelkaarten om zo nog meer inzicht te krijgen in de situatie.

Er zijn verschillende readings mogelijk en alle vragen kunnen beantwoord worden, denk aan ; liefde, carrière, groei etc.

Op de pagina tarieven kun je rechtstreek een reading boeken, dan stuur ik een foto met de uitleg van de reading aan je door. Ook kun je een reading fysiek bij mij boeken.

En ik zal ook regelmatig te vinden zijn op beurzen. Hou de agenda in de gaten.

Er zijn ook opties voor een hele avond met readings voor meerdere personen, informeer bij mij naar de mogelijkheden.

links

Contact

Volg ons

Winkelwagen