Divina Essentia

Over mij

Welkom op mijn website
Welkom op de website van Divina Essentia <3 !
Ik ben Nanda, en ik ben vastbesloten om jou te helpen je beste leven te leiden.
 
Na jarenlang met hart en ziel te hebben gewerkt met dieren, voelde ik een roeping om een verschil te maken op een dieper niveau. Mijn eigen reis door het doolhof van stress, trauma’s en fysieke ongemakken bracht me naar de grenzen van de conventionele geneeskunde. Maar het was pas toen ik de wereld van alternatieve zorg en spiritualiteit omarmde, dat ik ware verlichting vond.
 
In deze zoektocht ontdekte ik de kracht van holistische benaderingen. Holistisch, een prachtig concept waarbij we niet alleen de symptomen van een aandoening behandelen, maar de gehele mens in zijn volledigheid. Dit betekent het aanpakken van uitdagingen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Want laten we eerlijk zijn, ons welzijn wordt gevormd door een complex samenspel van voeding, levensstijl, emotionele gezondheid, genetische aanleg en omgevingsfactoren.
 
De transformatie die ik persoonlijk heb ervaren, nadat ik vastliep in het traditionele zorgsysteem en vervolgens verlichting vond door middel van holistische benaderingen, was verbluffend. Deze bevrijdende ervaring, gecombineerd met de wetenschap dat zovelen worstelen met vergelijkbare uitdagingen, heeft mij gedreven om anderen te ondersteunen op hun eigen pad naar welzijn.
 
Mijn reis van heling en groei heeft me geleid naar verschillende opleidingen, waaronder Orthomoleculaire Therapie, Kruidenleer, Reiki, Astrologie,Tarot,Familieopstellingen en Engelen- en Akasha therapeut. Maar mijn zoektocht stopt hier niet. De komende jaren zal ik mij blijven verdiepen en bijscholen om mijn kennis te vergroten en mijn vaardigheden te verfijnen. Mijn ware passie ligt in het ondersteunen van jou op jouw reis naar balans en gezondheid.
 
Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk consult, een helende behandeling, of een inspirerende reading, ik sta klaar om je te begeleiden, zowel op afstand als in mijn praktijk in Dongen. Bovendien organiseer ik regelmatig workshops en ben ik aanwezig op beurzen, om zo een gemeenschap van welzijn en verbondenheid te creëren.
 
Op deze website vind je een schat aan informatie over de verschillende technieken die ik aanbied en hoe ze jou kunnen helpen. Binnenkort zal ook een webshop gelanceerd worden, met een selectie van supplementen en natuurlijke producten, rechtstreeks uit mijn eigen tuin. Neem gerust een kijkje en aarzel niet om contact met mij op te nemen als je meer wilt weten over hoe ik jou kan ondersteunen op jouw pad naar welzijn. Ontdek hoe mijn holistische benadering jou kan helpen je volledige potentieel te bereiken. En als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we een pad naar genezing en groei creëren dat speciaal voor jou is ontworpen.
 
Met liefde en licht,
 
Nanda

Contact

Volg ons

Winkelwagen